Search

Първо място за „Маркетингова стратегия за имот“

Broker360° беше отличен от портала за недвижими имоти Imoti.net (видео) в категорията „Маркетингова стратегия за имот“ за структурирането на продажбата на West Point Center.


Връчване на наградата

West Point Center е бизнес комплекс на изключителна локация в комуникативен и перспективен за инвестиции район. Сградата е известна на всички като магазин за мебели на веригата „Арон“. Собственикът разполага с архитектурна концепция за преструктурирането и в офис сграда клас А, като осъвремени фасадата, разшири последния етаж с 800 кв.м и направи вътрешна реконструкция съобразно нуждите на новия собственик и/или наемателите.


West Point Center е заключен между два от основните булеварди в София, включително и до първата метролиния (метростанция „Западен парк“). Районът става все по-разпознаваем сред инвеститорите и интересен за жилищно строителство, промишленост и търговия на фона на значително подобрената инфраструктура в последните години. Ареалът на бул. „Царица Йоана“ се

очертава трайно като линия на позициониране на административни и търговски сгради заради достъпността на метрото.


Цялостно структуриране на стратегия за продажба
Първо място за "Маркетингова концепция на имот" за Broker360

West Point Center е на по-малко от 3 км от Околовръстния път на София и на 5 км от центъра. С метрото сградата има бърза връзка с района на Летище София, Младост и Лозенец. В непосредствена близост до сградата има всички удобства за работа в градска среда.


Продажбата на West Point Center се осъществява чрез търг. Условията можете да видите тук (ЛИНК)

28 views0 comments